A KÁRTYA

A Budavári Önkormányzat Kerületkártya programja egy folyamatosan bővülő kedvezményrendszer igénybevételét lehetővé tevő elektronikus kártya, amely a jogosultsággal rendelkező I. kerületi polgárok – a kártyabirtokosok – számára jellemzően 5-20 % közötti kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosít a rendszerhez csatlakozott partnerek elfogadóhelyein.

A több funkcióval ellátott, korszerű, érintésmentes chipkártya lehetővé teszi a vásárlási és szolgáltatási kedvezmények igénybevételén túl a kártya biztosította szolgáltatások körének esetleges későbbi bővíthetőségét is. A kártyát a hátoldalán feltüntetett kártyabirtokos a kártya hátoldalán feltüntetett érvényességi időn belül tudja használni. A Kerületkártya érvényessége a kiállítástól számított 3 év.
A kártyabirtokost a kártya azokban az üzletekben és szolgáltató helyeken jogosítja fel kedvezmények igénybevételére, melyeket a Budavári Önkormányzat elfogadóhelyként nyilvántartásba vett. Az elfogadóhelyeket megtalálja honlapunkon, a rendszeresen frissülő Kártyakatalógusunkban, és terveink szerint rendszeresen megjelenő elektronikus hírleveleinkben is beszámolunk az elfogadóhelyi hálózat bővüléséről.

Az elfogadóhelyeknek az elfogadóhelyi matricát jól látható helyen ki kell tenniük, és jól látható módon tájékoztatniuk kell a kártyabirtokosokat, hogy milyen kedvezményekre jogosultak. Az elfogadóhelyeken akkor érvényesíthető a kedvezmény, ha a kártyabirtokos a fizetést megelőzően bemutatja a Kerületkártyát, vagyis igazolja, hogy jogosult a kedvezmények igénybe vételére.


Az I. Kerületkártyával kapcsolatos aktuális újdonságokról, az elfogadóhelyi hálózat bővüléséről időszakos hírlevelünkből közvetlenül is értesülhet. A hírlevélre itt lehet feliratkozni.

Esetleges kérdéseivel, észrevételeivel forduljon bizalommal a Budavári Önkormányzat ügyfélszolgálatához:

1014 Budapest, Kapisztrán tér 1.
Tel.:+36-1-458-3025, +36-1-458-3030, +36-1-458-3028 Fax: +36-1-458-3004
E-mail:keruletkartya@budavar.hu